Aktuální zprávy

Předprodej na Klatovy už běží, výměna voucherů za permanentní vstupenky na pokladně 1

Napsal 20.09.2022 Klub
C h o m u t o v - Start druholigové sezóny se blíží, už ve středu 21. září hostí Piráti v domovské ROCKNET ARÉNĚ západočeské Klatovy. Online předprodej na úvodní duel ostré sezóny už byl spuštěn, novinkou je možnost načtení vstupenky i z mobilního zařízení. Na pokladně 1 pak bude před zápasem probíhat výměna voucherů za permanentní vstupenky.
ONLINE PŘEDPRODEJ VSTUPENEK NA ZÁPAS S KLATOVY

Do online předprodeje jdou zatím vstupenky pouze na první domácí střetnutí, neboť v rozpisu zápasů ještě dojde ke změnám. „V novém rozlosování dochází ke kolizím s dalšími akcemi v naší aréně, takže je musíme vyřešit. Jakmile bude vše oficiálně potvrzeno, fanouškům oznámíme, k jakým přesunům dochází,“ vysvětluje tiskový mluvčí klubu Libor Kult.

Do prodeje na souboj s Klatovy jdou všechna volná místa v ROCKNET ARÉNĚ, která nejsou zakoupena jako permanentní vstupenky. „Jejich počet se v závěru prodeje vyšplhal přes osm set, za což všem fanouškům velmi děkujeme, protože v současné ekonomicky náročné době se jedná o významnou podporu, které si velmi vážíme,“ uvádí šéf klubové komunikace.

Kdo si ještě nevyměnil voucher za plastovou kartu, může tak učinit v den zápasu na pokladně číslo 1, která bude stejně jako pokladna 3 otevřena od 16 hodin. Na obou pokladnách pak bude probíhat i klasický prodej jednorázových vstupenek, tak přijďte včas, ať nemusíte stát frontu.

Novinkou aktuální sezóny je fakt, že vstupenky zakoupené v online předprodeji není nutné tisknout. „Domluvili jsme se společností Enigoo pronájem čteček, které vstupenku načtou i z mobilu. Jsme rádi, že jsme se i v tomto ohledu posunuli do současnosti a přece jen trochu pošetříme naše lesy,“ usmívá se Libor Kult.

Klatovy mívají vzhledem ke spolupráci s Plzní v sestavě řadu současných nebo bývalých hokejistů mládeže Škody, takže se dá očekávat svižný hokej s řadou zajímavých momentů. Proto neváhejte a přijďte na ostrou premiéru obměněného týmu, který postoupil z krajské ligy, a první druholigový zápas v Chomutově od sezóny 1996/1997.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov