Aktuální zprávy

Permanentní vstupenky se začnou prodávat 1. srpna, rezervace pro stávající do poloviny září

Napsal 25.07.2022 Klub
C h o m u t o v - Fanoušky dlouho očekávané informace týkající se veškerého vstupného na druholigovou sezónu 2022/2023 jsou zde. V rámci zmíněné oblasti ticketingu žádné zásadní změny nenastávají, jen ceny se nepatrně zvýší i s ohledem na vyšší počet utkání. Permanentní vstupenky se online i ve fanshopu ROCKNET ARÉNY začnou prodávat v pondělí 1. srpna.

Stejně jako v posledních dvou letech i během ročníku 2022/2023 opět budou pouze dva typy permanentních vstupenek i jednorázového vstupného. Děti do 140 centimetrů budou chodit na mistrovské zápasy za 50 korun, všichni ostatní za 100 korun. „Posunuli jsme se v hierarchii soutěží na celostátní úroveň, dá se očekávat kvalitnější hokej a do druhé ligy přichází řada zajímavých osobností nejen v našem týmu. Z toho důvodu se domníváme, že navýšení ceny není až tak drastické, i v současné době, kdy je inflace vysoká a zdražuje v podstatě vše,“ přibližuje tiskový mluvčí Libor Kult s tím, že děti do 110 centimetrů mají nadále volný vstup bez nároku na vlastní sedačku.

CO VÁS NEJVÍC ZAJÍMÁ

    Kdy si můžu koupit permanentku?
    Od pondělí 1. srpna 2022 do úterý 20. září 2022.

    Kde si můžu koupit permanentku?
    Od pondělí 1. srpna 2022 online. Ve fanshopu ROCKNET ARÉNY od stejného data vždy v pondělí a ve středu od 14 do 17 hodin v případě, že se v ROCKNET ARÉNĚ nebude konat jiná akce. Pokud bude prodej omezen, klub tuto skutečnost zveřejní.

    Jak si můžu permanentku vyzvednout?
    Pokud zakoupíte permanentní vstupenku osobně ve fanshopu ROCKNET ARÉNY, odejdete rovnou s plastovou kartou. V případě nákupu online si plastovou kartu budete moci vyzvednout po předložení voucheru ve fanshopu ROCKNET ARÉNY ve dny, kdy bude probíhat prodej permanentních vstupenek – tedy každé pondělí či každou středu, pokud nebude prodej omezen.

    Dokdy mám jako stávající permanentkář blokováno své místo?
    Ochranná lhůta na sedadla, která jsou z předešlé sezóny obsazena permanentkáři, platí do pondělí 12. září 2022. Od úterý 13. září 2022 budou všechna nezakoupená místa volně k dispozici všem zájemcům o permanentní vstupenky.

    Měl jsem permanentku v minulé sezóně, ale moje místo mi nevyhovuje. Mohu si vybrat jiné?
    Samozřejmě. K dispozici budou po celou dobu prodeje všechna v daný moment volná sedadla, která si mohou zakoupit i fanoušci, kteří v sezóně 2021/2022 permanentní vstupenku neměli.

    Chtěl bych si nově koupit permanentku. Jaký typ karty mám zvolit?
    CAPTAIN CARD je určena pro všechny, kteří nespadají do kategorie BABY, a dostupná ve všech sektorech.
    BABY CARD je nejlepší volbou pro děti do 140 cm a je dostupná pouze na místa určená k sezení. Děti do 110 cm mohou jít na utkání zdarma bez nároku na sedadlo.

    Jaké zápasy permanentní vstupenka zahrnuje?
    Permanentní vstupenka platí na domácí přípravná utkání před ročníkem 2022/2023 a domácí mistrovská utkání druhé ligy včetně nadstavbové skupiny.

    V případě nejasností nás můžete kontaktovat na e-mailu ticketing zavináč piratichomutov tečka cz

Piráty čeká v základní části šestnáct domácích duelů, dalších minimálně pět přijde na řadu v nadstavbové skupině, do nichž se západní konference rozdělí. Na všechny tyto zápasy umožní vstup permanentní vstupenka, která bude zahrnovat i přípravu 2022, na niž bude vstupné 50 korun. „Tentokrát začíná prodej ještě dříve než před rokem a téměř tři týdny před prvním domácím přípravným duelem,“ vysvětluje šéf klubové komunikace, proč bude na přípravu platit už nová permanentní vstupenka a nikoliv ta předešlá.

Po pár sezónách se vrací rozdílné ceny permanentních vstupenek pro jejich dosavadní majitele a fanoušky, kteří si permanentní vstupenku pořídí nově nebo po určité pauze. „Tentokrát jsme připravili i rozdílný design plastových karet pro stávající a nové permanentkáře. Věříme, že ty stávající, kteří měli permanentku v minulé sezóně, potěšíme designem s logem Patriot jako další poděkování za v drtivé většině dlouholetou podporu,“ říká Libor Kult. „Letos jsme zajistili plastové karty hned od začátku prodeje, takže každý odejde z fanshopu rovnou se svou permanentkou,“ avizuje klubový mluvčí.

Rezervace stávajících míst téměř do poloviny září

I nadále se stávající majitelé permanentních vstupenek nemusí obávat, že by přišli o místa, na která jsou zvyklí. „Tuhle možnost už bereme jako standard. Zároveň můžeme majitele permanentních vstupenek ubezpečit, že v případě omezování kapacit, budou mít právě oni přednostní právo vstupu na domácí zápasy stejně jako v minulém ročníku. Samozřejmě při dodržení platných opatření vyhlášených vládou. Majitelům permanentních vstupenek také garantujeme zvýhodněnou cenu ve srovnání s jednorázovým vstupným, pokud postoupíme do play-off,“ uvádí člen klubového marketingu. Prodej permanentních vstupenek začne v pondělí 1. srpna, rezervace stávajících míst potrvá do pondělí 12. září, aby měli lidé prostor prodloužit si ji i po návratu z dovolených.

Zachování současného místa je stejně jako v předešlých letech jednoduché. Stávajícím majitelům permanentních vstupenek stačí zadat při online nákupu číslo pod čárovým kódem (modře zvýrazněné číslo na obrázku) nebo vzít do fanshopu permanentní vstupenku z předešlé sezóny.

Hned od 1. srpna bude možné koupit rovněž permanentní vstupenku i v případě, že jste ji doposud nevlastnili. Jen budete mít omezený výběr míst, neboť v nabídce nebudete mít k dispozici místa permanentkářů ze sezóny 2021/2022. Od úterý 13. září do středy 20. září pak půjdou do volného prodeje všechna do té doby nezakoupená místa. Od 21. září bude možné permanentní vstupenky kupovat už pouze v kanceláři marketingu Pirátů po předchozí telefonické domluvě na čísle 607 232 986.

Majitelé čestných permanentních vstupenek o svá místa nepřijdou, ovšem vydávání vstupenek bude probíhat až ve druhém týdnu prodeje permanentních vstupenek, tedy od 8. srpna v sekretariátu klubu nebo ve fanshopu. Jednorázové vstupenky na všechna domácí utkání druhé ligy půjdou do prodeje v pátek 23. září. Jejich počet bude závislý na počtu prodaných permanentních vstupenek, jejichž majitelé budou pro vstup na zápasy upřednostňováni při všech opatřeních proti šíření koronaviru.

Ceny permanentních vstupenek pro sezónu 2022/2023

CAPTAIN CARD

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(O, P)
III. kategorie
(F, G, H - stání i sezení)
jednorázové vstupné 100 Kč 100 Kč 100 Kč
stávající permanentkáři 1700 Kč
cca 80 Kč/utkání
1700 Kč
cca 80 Kč/utkání
1700 Kč
cca 80 Kč/utkání
noví permanentkáři 1900 Kč
cca 90 Kč/utkání
1900 Kč
cca 90 Kč/utkání
1900 Kč
cca 90 Kč/utkání
při nákupu vstupenek 2100 Kč (základní část + nadstavba) 2100 Kč (základní část + nadstavba) 2100 Kč (základní část + nadstavba)

BABY CARD (do 140 cm)

I. kategorie
(A, B, C, D, E, J, K, L, M)
II. kategorie
(O, P)
III. kategorie
(F, G, H - pouze sezení)
jednorázové vstupné 50 Kč 50 Kč 50 Kč
stávající permanentkáři 850 Kč
cca 40 Kč/utkání
850 Kč
cca 40 Kč/utkání
850 Kč
cca 40 Kč/utkání
noví permanentkáři 950 Kč
cca 45 Kč/utkání
950 Kč
cca 45 Kč/utkání
950 Kč
cca 45 Kč/utkání
při nákupu vstupenek 1050 Kč (základní část + nadstavba) 1050 Kč (základní část + nadstavba) 1050 Kč (základní část + nadstavba)

Schéma ROCKNET ARÉNY