This text will be replaced


Aktuální zprávy

K dodávce přibyl pirátský autobus, na polepu se podílel i obránce Adam Novák

Napsal 15.06.2022 Klub
C h o m u t o v - Zkraje předešlé sezóny dostala pirátský háv klubová dodávka, nyní se k ní přidal také autobus společnosti ALTANO, který dopravuje k venkovním zápasů nejen hráč A-týmu Pirátů. Po letech, kdy hlavní autobus sloužící k přepravě chomutovských hokejistů klubové barvy neměl, se tak vrací doba krátce po změně identity. Navíc se na nové podobě dopravního prostředku podílel postupový obránce Adam Novák.

Stejně jako v minulosti i nyní u všech zimních stadionů a moderních arén každý na první pohled pozná, že přijeli Piráti Chomutov. Díky spolupráci s reklamní agenturou Liane dostal pirátský polep autobus, který je pokaždé první volbou při dopravě na zápasy pro muže, juniory, dorost i žákovské kategorie. Vlastník autobusu jej samozřejmě využívá i k nehokejovým zájezdům, takže bude opět zvyšovat povědomí o klubu po celé Evropě.

„Jsme rádi, že všichni zainteresovaní našli společnou řeč a povedlo se po několika letech znovu polepit klubový autobus,“ těší tiskového mluvčího Libora Kulta. „Pro jistotu chci zdůraznit, že klub autobus nekoupil, pouze se po krátkých jednáních dohodl s hlavním dopravcem, že dojde k polepení jeho autobusu,“ doplňuje šéf klubové komunikace s úsměvem.

Jak už bylo zmíněno, na novém designu se podílel i Adam Novák, který v nedávno skončené sezóně pomohl k postupu do druhé ligy přímo na ledě. „Jsem pyšný, že něco pirátského ponese mou vlastní stopu,“ přiznává hráč, který do přípravy na druhou ligu nenastoupil. „Nejdůležitější je všechny plochy pečlivě odmastit, aby polep dobře držel,“ připojuje ještě chomutovský odchovanec.