Aktuální zprávy

Dresy jen s minimálními změnami i kvůli mládeži. Kdo povede mužstvo jako kapitán?

Napsal 20.09.2022 Klub
C h o m u t o v - Poslední hodiny zbývají co prvního mistrovského zápasu Pirátů ve druhé lize. Dresy z přípravných zápasů připomínající úplné začátky hokeje ve městě pod hlavičkou DFK Komotau už se draží, zbývá odtajnit podobu trikotů, v nichž svěřenci Kamila Koláčka s Petrem Martínkem odehrají mistrovské zápasy, do nichž vstoupí ve středu 21. září domácí bitvou s Klatovy, která odstartuje v 17 hodin a 30 minut.

Stejně jako v minulém hokejovém ročníku poznají fanoušci v ROCKNET ARÉNĚ obě varianty dresů, neboť do 31. prosince budou Piráti nastupovat v domácích zápasech ve světlých dresech, od změny letopočtu na 2023 přijde v Chomutově na řadu tmavá verze. „Tentokrát jsme šli cestou minimálních úprav,“ přibližuje Roman Jüngling.

Autor designu dresů následně jedním dechem změny popisuje a vysvětluje. „Trochu jsme změnili pruhy na dresu a pozice jednotlivých sponzorů, jinak jsme koncept dresů nechali jako v minulé sezóně, abychom zachovali návaznost i k mládeži,“ líčí hlavní grafik klubu. „Do nové sezóny vstupují v červeno-bílo-černé kombinaci i další žákovské týmy, proto jsme se snažili, aby se designy dresů napříč kategoriemi v maximální možné míře shodovaly,“ připojuje ještě.

Nedílnou součástí dresů jsou rovněž označení kapitána a jeho zástupců. I o tom už je po volbě samotných hráčů jasno. Kapitánské céčko bude zdobit hrudník Viktora Hübla, jeho zástupci budou nejlepší střelec přípravy Jakub Chrpa a důrazný obránce Radek Havel.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov