Aktuální zprávy

Aukce pro nemocnici jde do finiše. Zapojte se a poděkujte zdravotnickému personálu!

Napsal 21.03.2020 Klub
C h o m u t o v - Současná situace v České republice má do idylky daleko. Obrovský nápor na psychiku zažívá hned několik odvětví lidské činnosti. Do zmíněného okruhu patří rovněž zdravotnický personál, jemuž můžete prostřednictvím aukce dresů ze čtvrtého ročníku projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI na dálku poděkovat. Dražba končí v neděli 22. března v 19 hodin.

Aktuálně má majitele všech 27 trikotů včetně dvou bez jména pouze s číslem. Nejvyšší částka zatím překročila šest tisíc a to hned ve dvou případech. Dres Jakuba Štochla má v tuto chvíli hodnotu 6550 korun, v případě Radka Havla je momentální suma pěkně zarovnaná na šest tisíc.

Nicméně k dispozici jsou i další zajímavá jména. Jedná se například o nejproduktivnějšího Piráta sezóny Petra Stloukala, nejlepšího blokaře mezi útočníky Filipa Suchého nebo jediného střelce v bitvě s českobudějovickým Motorem, která patřila chomutovské nemocnici, Romana Chloubu.

Získat můžete také dres historicky prvního švédského hráče v bílomodrých barvách Viktora Langa nebo obou zámořských hokejistů – Nicholase Schause a Darbyho Llewellyna. Vydražit můžete rovněž trikoty talentovaného mládí, neboť v nabídce nechybí brankářská jednička Dominik Pavlát nebo útočník ročníku 2002 Josef Koláček, jehož dres byl připraven pro případ potřeby, jelikož mladý forvard do utkání pro nemocnici nezasáhl.

Zkrátka pomoci a vlastně i poděkovat zdravotnickému personálu chomutovské nemocnice můžete na sedmadvaceti položkách. Tentokrát výtěžek aukce poputuje internímu oddělení, které v rámci rekonstrukce budovy G zřídí nové ambulance. Tak neváhejte a zapojte se!

Pokud chcete přispět na dobrou věc, stačí se zaregistrovat na webu www.sportovniaukce.cz a přihodit na některý z trikotů, které jsou k mání. Aukce končí v neděli 22. března 19:00, ovšem může končit také o hodně později. Jestliže někdo přihodí v 18:55:01, prodlouží uzávěrku daného dresu o jednu vteřinu. Každý další příhoz na stejný dres pak prodlouží uzávěrku znovu o pět minut.