Aktuální zprávy

Předprodej vstupenek na druhou část už běží, poprvé 17. prosince se Slavií

Napsal 10.12.2019 Klub
C h o m u t o v - Piráti vybojovali v první části Chance ligy čtvrté místo, díky němuž mají v tuto chvíli jisté minimálně předkolo play-off. Ve druhé části budou svěřenci Miroslava Buchala s Petrem Martínkem bojovat o přímý postup do čtvrtfinále. Rozlosování je známo, v prodejní aplikaci už také můžete kupovat jednorázové vstupenky na jednotlivá klání.

Ve druhé části se Piráti čtyřikrát střetnou se Slavií Praha, Vsetínem, Porubou, Českými Budějovicemi, Přerovem, Litoměřicemi a Havířovem o šest míst přímo ve čtvrtfinále play-off. Poslední dva celky po odehrání všech 28 kol budou muset absolvovat předkolo s dvěma nejlepšími týmy z dolní poloviny. První čtyřka lepší poloviny bude mít navíc ve čtvrtfinále výhodu domácího prostředí.

Majitelé permanentních vstupenek mají klid, jejich karta platí i nadále, jak bylo avizováno už před začátkem dlouhodobé soutěže. Kdo nakupuje jednorázové vstupenky, může tak už nyní učinit v prodejní aplikaci na webu Pirátů. V ní je připraveno všech čtrnáct následujících domácích klání za ceny, které klub zveřejnil 23. října. Nic se tedy nemění.

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov