Aktuální zprávy

Pirate Girls se vrací! V hledišti budou už během duelu se Vsetínem

Napsal 02.12.2019 Klub
C h o m u t o v - ​Sličné roztleskávačky a zápasy Pirátů? Od úspěšného extraligového play-off 2017 spojení, které neexistovalo. Od duelu 28. kola aktuálního ročníku Chance ligy se to však změní. Bitvu se Vsetínem zkrášlí nové Pirate Girls, které dala dohromady Denisa Štelcichová, již oslovil jeden ze členů výboru zapsaného spolku.

„Tancovala jsem už v původních Pirate Girls a nápad obnovit jejich fungování mě zaujal,“ přibližuje Denisa Štelcichová. „Kontaktovala jsem pár holek, uspořádala i konkurz, což vše odstartovalo,“ popisuje dále.

To se odehrálo během léta, kdy začal trénink choreografií, aby vše hned při prvním vystoupení vypadalo dle představ nové šéfky. „Patnáct let jsem tancovala, což se mi teď hodilo a získané zkušenosti jsem zúročila. V tuhle chvíli máme natrénováno několik choreografií a jsme připravené postavit se před fanoušky,“ hlásí s úsměvem.

„Doufám, že přispějeme k ještě lepší atmosféře a budeme lidi bavit,“ přeje si Denisa Štelcichová. Dívky zaslouží uznání za tréninkovou píli v posledních týdnech či měsících, zapadnout by neměl ani fakt, že vystupovat budou bez nároku na odměnu. „Jsme rádi, že se Pirate Girls vrací. Velice si vážíme toho, že holky mají chuť zpestřit domácí utkání, přestože se klub na jejich činnosti nijak finančně nepodílel a podílet nebude,“ uvádí šéfka pirátského marketingu Marcela Mošnová Dušková.