Aktuální zprávy

Rodinné vandrování napíše další ročník: Poznejte Krušné hory a získejte podpisy Kämpfa či Lauka

Napsal 12.06.2019 Klub
C h o m u t o v - Už máte plán na sobotu 15. června? Pokud ne, můžete stejně jako v předešlých dvou letech udělat něco pro své zdraví, seznámit se trochu více s Krušnými horami a navíc získat podpisy chomutovských odchovanců působících v zámoří. Třetí červnový víkend totiž znovu po roce proběhne Rodinné vandrování, na které se můžete prezentovat od 9 do 11 hodin na hřišti v Jindřichově Vsi.

Stejně jako v předešlých letech připravili pořadatelé z obec Kalek tři trasy, z nichž ta nejkratší je znovu určena těm nejmenší. Mimíkova poznávací potěší a zabaví vaše ratolesti, které se krásně projdou a dozví se spoustu zajímavostí.

Kdo si troufne na delší štreky, může se zaregistrovat na desetikilometrový nebo dvacetikilometrový okruh. Pro všechny účastníky bude zajištěno občerstvení a také doprovodný program na hřišti v Jindřichově Vsi.

Jeho součástí bude od 13:30 do 14:30 rovněž autogramiáda tří hokejistů spojených s Piráty. Podpisy budou rozdávat odchovanci David Kämpf, který má za sebou za roky v NHL v barvách Chicaga, a čerstvý vítěz Memorial Cupu Jakub Lauko, jenž z pozice nováčka jako druhý Čech v historii opanoval produktivitu turnaje, na němž se bojuje o nejlepší tým kanadských juniorských soutěží.

Třetím do party nebude útočník nýbrž brankář. Dominik Pavlát má za sebou šestou sezónu u Pirátů, která byla z hlediska cestování nejnáročnější. Přesto pomohl juniorů ke skvělému čtvrtému místu, zaokrouhlil počet startů v chomutovském A-týmu na deset a stal se nejlepším hráčem celé DHL extraligy juniorů.

Chcete-li získat podpisy zajímavých hráčů, neváhejte a udělejte si hezkou sobotu mezi kopečky Krušných hor! Budeme se na vás těšit v sobotu 15. června.

×
Dnes v 17:30 | Muži
AZ Havířov
Piráti Chomutov