JUNIOŘI - reportáž

Junioři dotáhli dvoubrankové manko, přesto se vracejí z Pardubic bez bodového zisku

Napsal 28.11.2015 Marcel Holl
P a r d u b i ce / C h o m u t o v - V rámci 24. kola DHL extraligy zajížděla nejstarší kategorie pirátské akademie na led Pardubic. Domácím se podařilo v úvodních pětadvaceti minutách vypracovat dvougólový náskok, avšak Chomutovští ho ještě před druhou sirénou stihli smazat. Rozdílová trefa zápasu přišla ve 43. minutě a Dynamo díky ní získalo tři body. Úplnou tečku výsledku dal gól v závěrečných vteřinách do opuštěné pirátské klece.
24.kolo so 28.11.2015
DPA
4:2(1:0, 1:2, 2:0)
CHM
Pardubice
Červený – Beran, Faltys, Horyna, Kučera, Šklíba – Barkóci, Benýšek, Dušek, Hlaváček, Hoskovec, Krajňák, Kusý, Martinec, Panna, Pipek, Rohlík, Velinský, Voženílek
Chomutov
Danylec – T. Běhula, Cestr, Hierman, Hlaváček, Lidák, Novák, Páleník – Adámek, Dyrynk, Kellerstein, Krivošík, P. Macháček, Részegh, Strunz, Trapl, Tůma, Tupý, Wágner.

Branky a nahrávky

Pardubice
18. Krajňák (Pipek, Panna), 25. Rohlík (Hoskovec), 43. Kusý (Krajňák, Kučera), 60. Velinský (Panna)
Chomutov
29. Krivošík (Tupý, Hierman), 38. Krivošík (Lidák, Részegh)

Statistiky

Vyloučení
6:3
Využití
1:0
V oslabení
0:0
Střely na branku
26:52
Diváci
105
Rozhodčí
Hejduk - Čížek, Křivohlavý

Shrnutí

První branky v zápase se přibližně stovka diváků dočkala až v osmnácté minutě, kdy překonal Danylce Martin Krajňák. Dynamo díky jeho trefě vedlo po úvodní periodě jednobrankovým rozdílem.

Ten dokázal navýšit v pětadvacáté minutě Miroslav Rohlík, jenž zužitkoval přesilovou hru. Piráti ale dokázali zabrat a díky brance Filipa Krivošíka zkorigovat průběh. Ještě do druhé sirény se chomutovskému souboru podařilo srovnat. Brankáře Červeného překonal podruhé v zápase Filip Krivošík.

Východočechy poslal zpět do vedení ve 43. minutě během další přesilovky Denis Kusý. Na jeho trefu již Piráti odpověď nenašli a byli to oni, kdo opět inkasoval. Jedenáct vteřin před koncem pečetil pardubickou výhru Radek Velinský.

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov