Aktuální zprávy

David Hruška si za Piráty zahraje extraligu! Podepsal novou smlouvu

Napsal 02.05.2012 Klub
C h o m u t o v - Smlouva je podepsána. Nejproduktivnější hráč play-off a o kanadský bod druhý nejproduktivnější hráč Pirátů v základní části se dnes dohodl na dalším působení. David Hruška dnes v dopoledních hodinách souhlasil s podmínkami smlouvy a upsal se Chomutovu na další rok. „V Chomutově se mi líbí a už se těším, až na sebe obléknu pirátský extraligový dres,“ řekl s nadšením muž se čtyřiačtyřicítkou na dresu.

David Hruška v minulé sezóně, spolu s Milanem Kraftem, ovládl klubové statistiky. V základní části si na své konto připsal pětapadesát kanadských bodů za sedmadvacet branek a osmadvacet asistencí. V play-off patřil opět k tahounům týmu a v sedmnácti zápasech posbíral za šest branek a devět asistencí patnáct bodů. Nutno podotknout, že v důležitém pátém zápase baráže na ledě Mladé Boleslavi dokonce vsítil hattrick a zrežíroval vítězství 3:0. V rozhodujícím sedmém duelu baráže o extraligu zaznamenal dva body za branku a nahrávku a završil tak svůj úspěšný závěr sezóny. Cíl s Piráty pro letošní rok tedy splnil a čeká ho splnění jeho osobního snu - zapsání do Klubu ligových střelců.

Klub hokejových střelců

Jako dvaašedesátý se může zapsat David Hruška do prestižního Klubu hokejových střelců deníku Sport. Cílem je nastřílet v české nejvyšší soutěži a reprezentaci 250 branek. „Chybí mi pouze tři branky, takže už se těším na extraligové souboje,“ sdělil s odhodláním chomutovský kanonýr. David Hruška již v Klubu mohl být zapsán, ale branky z barážových duelů se do těchto statistik nezapočítávají, takže si bude muset počkat až na nadcházející ročník. Mezi hokejovou smétánku již patří například vítkovický Viktor Ujčík, sparťanský Petr Ton nebo třeba plzeňský Tomáš Vlasák.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov