Aktuální zprávy

​Podruhé v roce se uskutečnila akce Pojď hrát hokej, opět přilákala nové zájemce o hokej

Napsal 22.11.2022 Klub
C h o m u t o v - V chomutovské ROCKNET ARÉNĚ se v pondělí 21. listopadu podruhé v kalendářním roce 2022 konala v rámci Týdne hokeje akce „Pojď hrát hokej“ sloužící k náboru nejmenšího hokejového potěru. Po letech, kdy pandemie koronaviru ohrožovala či znemožňovala nejmenším dětem možnost vyzkoušet si hokej, tentokrát nic takového nehrozilo.

Celou akci připravil tým starající se o nábor nejmenších Pirátů v čele s náborovým specialistou Milanem Babkou, u něhož se každý zájemce o hokej může hlásit kdykoliv během sezóny na telefonním čísle 724 201 964. Zkušený trenér hokejového potěru měl k ruce řadu pomocníků, mezi nimiž nechyběli hráči A-týmu.

Od 16 hodin a 30 minut probíhala v presscentru ROCKNET ARÉNY registrace, s níž pomáhali také obránce Michal Žižka či útočníci Jakub Zajíček s Jakubem Chrpou. Po prezentaci, jež seznámila zájemce o vstup do pirátské rodiny s hokejem jako takovým, vyfasovali malí caparti výstroj, pokud ji neměli k dispozici.

Následovalo oblékání v šatně a pak už pětice nových dětí vyrazila na led, kde udělaly první krůčky s bruslemi na nohou. Mezi trenéry nechyběli kromě Milana Babky také nestor mládežnických koučů Miroslav Kubát nebo z členů A-týmu David Petrásek. K dispozici byli rovněž Vlastimil Petrásek, František Smutný a Josef Kačerovský.

Díky podpoře Českého hokeje, který dodává zdarma výstroje pro nejmenší a hodně investuje také do reklamy náborové akce Pojď hrát hokej, získali Piráti další nové zájemce o hokej, z nichž třeba jednou vyrostou i hráči pro NHL, jichž se v posledních letech vychovalo v Chomutově hned několik.

×
Dnes v 16:00 | Jun.
VHK ROBE Vsetín
Piráti Chomutov